Onze facturen ontvangt u van Netpoint Factoring B.V.

Onze financiële administratie hebben wij uitbesteed aan Netpoint Factoring B.V.  Zij dienen de declaraties voor de behandeling in bij uw zorgverzekeraar.
Wanneer de declaratie volledig door de verzekeraar wordt vergoed, ontvangt u geen nota of bericht hierover. Wel kunt u bij uw verzekeraar altijd nazien wat zij voor u hebben betaald.
Wanneer niet 100% wordt vergoed, ontvangt u van Netpoint Factoring een mail met daarin een betalingsverzoek.
De factuur bekijken en downloaden kunt u via www.uwdeclaraties.nl. U dient hiervoor eenmalig een inlogcode aan te vragen, zodat u dit op een veilige manier kunt doen. U kunt eenvoudig andere gezinsleden aan dit account koppelen.  Bovendien kunt u hier terecht met vragen over de ontvangen nota’s, en een overzicht van al uw nota’s en declaraties bij de verzekeraar inzien.
Heeft u (nog) geen declaratie ontvangen, neem dan even contact op met Netpoint Factoring. Zij helpen u dan met het aanmaken van een account.

In principe verloopt deze correspondentie tussen u en Netpoint Factoring via het e-mailadres dat in onze administratie is vermeld. Het is dus van groot belang dat wij het juiste e-mailadres van u hebben.
Indien u deze correspondentie liever via de reguliere post laat verlopen, kunt u dit aan ons doorgeven.

U kunt contact opnemen met Netpoint Factoring B.V. via telefoonnummer 0416 541509 op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur of door een e-mail te sturen naar reactie@netpointfactoring.nl.

Aftrekposten

Orthodontiekosten die gemaakt zijn binnen uw gezin, zijn mogelijk op te voeren als aftrekpost bij de jaarlijkse belastingaangifte. Het gaat dan om het deel van de kosten dat niet vergoed wordt door de zorgverzekeraar.

Kijk voor meer informatie over aftrekposten op de site van de belastingdienst: www.belastingdienst.nl