Medewerkers

We werken met een enthousiast en zeer ervaren team

Wij zijn trots op ons trouwe en hechte team van medewerkers, niet alleen om hun vaardigheden en inzet, maar vooral om hun betrokkenheid bij en inzet voor de praktijk.

Deze combinatie zorgt voor een goede en ontspannen sfeer waar de patiënten zich op hun gemak kunnen voelen.

Onze orthodontisten hebben na de studie tandarts nog eens 4 jaar gestudeerd voor het specialisme orthodontie, meer informatie over het verschil met een tandarts voor orthodontie vindt u hier.
Er is bij ons altijd een orthodontist aanwezig voor de supervisie, en zij plaatsen, als één van de weinigen in Nederland, zelf altijd de slotjes. Alle behandelingen gebeuren in nauwe samenwerking met de assistentes, die allemaal een ruime ervaring hebben in de orthodontie. Zij ondersteunen de orthodontisten bij de voorbereiding, uitvoering en afronding van de behandelingen en voeren delen van de behandeling zelf uit.  Zo behandelen we onze patiënten met grote deskundigheid en betrokkenheid.

Onze twee praktijkcoördinatoren zijn uw eerste aanspreekpunt voor al uw vragen en het maken en verzetten van afspraken.
Verder dragen zij bij aan een soepele gang van zaken op de behandelzaal, verzorgen ze het beheer van het patiëntenbestand en verzorgen zij overige administratieve zaken.