Onze praktijk is gevestigd op de Mariastraat 1 in Soest

Onze praktijk is gevestigd op de Mariastraat 1 in Soest.

Deze oude school biedt ons een moderne en sfeervolle werkplek, die voldoet aan de laatste ISO richtlijnen.

De Mariaschool is in de jaren 1920-1921 gebouwd als 2de Rooms Katholieke school van Soest in de opkomende parochie Soestdijk, en heeft tot 1987 dienst gedaan als school.
Er waren plannen om de school te slopen; gelukkig zijn deze niet doorgegaan en staat dit mooie pand nu op de gemeentelijke monumentenlijst vanwege het aparte karakter en de bouwstijl. In 1999 hebben wij, na een intensieve renovatie, ons deel van het pand in gebruik genomen als praktijk voor orthodontie.
De praktijk heeft een hele fijne uitstraling en is modern ingericht, waardoor wij u als patiënt de beste kwaliteit kunnen bieden met de nieuwste materialen en technieken bij een optimale hygiëne. Bovendien biedt de praktijk voor ons een hele prettige werkomgeving, die ervoor zorgt dat wij met nog meer plezier werken.

De praktijk voldoet aan de laatste richtlijnen van de wet infectiepreventie en is ISO 9001 gecertificeerd. Onze hoge kwaliteitsstandaard borgen wij door ISO audits, intercollegiale visitatie en regelmatige klanttevredenheidsonderzoeken.

Door de ligging van onze praktijk zijn wij ook voor patiënten buiten Soest zeer goed bereikbaar met de auto. Er is rondom de praktijk voldoende gratis parkeergelegenheid. Tegenover de praktijk ligt een busstation, dus ook met het openbaar vervoer kunt u gemakkelijk bij ons komen.
De behandelzaal heeft een open structuur, waardoor er een ontspannen behandelsfeer ontstaat. Er is een aparte consultkamer , deze geeft meer rust en privacy voor consulten en besprekingen.

orthodontiepraktijk-soest-gebouw