Wij bieden voor ieder een passende behandeling, van kind tot volwassene.

Kwaliteit staat bij ons elke dag voorop. Niet alleen ieder mens, maar ook ieder gebit is anders. Een beugelbehandeling is daarom bij ons altijd maatwerk. Wij zijn dan ook pas tevreden met een 10 en als jij tevreden bent. Elke dag werken we er met het hele team keihard aan om dat te bereiken. Ons uitgangspunt is verder dat jij je bij ons op je gemak voelt. Wij doen er alles aan om je behandelingsperiode zo prettig en vlot mogelijk te laten verlopen. Behandelingen vinden daarom plaats in een ontspannen en plezierige sfeer.

Je wordt bij ons goed voorbereid en we spreken van tevoren een overzichtelijk behandelplan af, zodat je weet waar je aan toe bent.

We maken daarbij vanzelfsprekend gebruik van de meest geavanceerde hulpmiddelen en technieken, volgens de laatste wetenschappelijke inzichten, met het allerbeste resultaat als uiteindelijke doel.

Onze behandelingen Inschrijven

Orthodontie, een zaak voor de specialist

Online beugelen? Voorkom offline problemen!

Beugelen op afstand is een trend uit het buitenland, die ook steeds vaker in Nederland opduikt. Met de smartphone of een andere speciale camera kan men thuis foto’s maken van het gebit en deze doorsturen. Alleen op basis van deze foto’s wordt een beugel gemaakt en kan men die thuis zelf plaatsen.

De doe-het-zelf beugel kan eenvoudig lijken maar er kleven behoorlijke risico’s aan. De Nederlandse Vereniging van Orthodontisten staat absoluut niet achter deze ontwikkeling en wil patiënten waarschuwen!

Een beugelbehandeling kan niet uitgevoerd worden zonder een goed en degelijk onderzoek en behandelplan. De kwaliteit van een behandeling met doe-het-zelf beugels is absoluut niet voorspelbaar en kan zelfs leiden tot onomkeerbare schade aan het gebit.

Zonder professionele begeleiding kan het eindresultaat niet alleen tegenvallen, maar moet de opgelopen schade worden hersteld met behulp van een nieuwe behandeling met onnodige extra hoge kosten. Voor een goede beoordeling, betrouwbaar advies en de beste begeleiding naar een succesvol eindresultaat van een beugelbehandeling is de orthodontistenpraktijk dé aangewezen plek.
Voor meer informatie verwijzen we u naar o.a. de site van de KNMT over dit onderwerp. https://knmt.nl/standpunt-nvvo-vtvo-en-knmt-over-doe-het-zelfbeugels-en-aligners