Wijziging in het versturen van de nota’s

30 okt 2017

Wijziging in het versturen van de nota’s

There is nothing to show here!
Slider with alias nieuwsberichten not found.

Wijziging in het versturen van de nota's.

In verband met de wetgeving op privacy mag Netpoint Factoring geen nota’s meer naar u sturen via de e-mail. Daarom ontvangt u voortaan een e-mail zonder de nota als bijlage, maar met alleen een link om de betreffende nota te betalen.

U kunt op www.uwdeclaraties.nl vervolgens de nota inzien en desgewenst downloaden. Verder kunt u hier ook een overzicht vinden van eerdere facturen, en kunt u contact opnemen met Netpoint Factoring.

U dient zich hier eerst te registreren met uw e-mailadres en een eigen gekozen wachtwoord. Na registratie krijgt u dan een e-mail toegestuurd met een activatie link. Wanneer u deze aanklikt komt u terug in het inlogscherm op de website en kunt u inloggen.

De eerste keer dat u inlogt zult u de persoonlijke gegevens aan het account moeten koppelen. U kunt dit doen door middel van het ingeven van een declaratienummer, geboortedatum en postcode.
U kunt meerdere patiënten koppelen aan één account. Handig als er meerdere leden van het gezin onder behandeling zijn.

Vanaf het moment dat het account is geactiveerd, kunt u altijd inloggen met het opgegeven e-mailadres en wachtwoord.

U kunt ook telefonisch contact opnemen met Netpoint Factoring op telefoonnummer 0416-541509, op maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.